4 muuroefeningen om buikvet te verbranden

Omdat steeds meer mensen een sedentaire levensstijl leiden, worden gewichtstoename en obesitas een steeds groter probleem voor mensen. Een van de meest voorkomende gewichtsproblemen is buikvet. Hoewel het behouden van een slank middengedeelte je een geweldige uitstraling kan geven, kan het je ook helpen langer te leven en gezond te blijven. Hardnekkig buikvet kan lastig zijn om kwijt te raken. Als je wilt afvallen maar je maag wil niet bewegen, kun je muuroefeningen proberen.

4 effectieve muuroefeningen om buikvet te verbranden

Voor sommige mensen zijn muuroefeningen gemakkelijker omdat ze ondersteuning bieden die andere oefeningen misschien niet bieden. Maak deze 4 muuroefeningen onderdeel van je normale training om buikvet te verliezen:

1. Muurzitting

Muurzitten is een geweldige oefening die de kernspieren versterkt en u helpt overtollig buikvet te verliezen. Deze oefening oefent druk uit op de onderbuikspieren, wat helpt bij het verbranden van hardnekkig buikvet.

Leer hoe u buikvet kunt verliezen met muurzitten. Afbeelding met dank aan: Shutterstock

Hoe het goed te doen:

Ga rechtop staan ​​en druk je rug tegen de muur. Glij nu naar beneden, beweeg je benen naar voren en buig ze. Je dijen moeten evenwijdig aan de vloer zijn en je voeten moeten in de vloer worden gedrukt. Houd deze positie minimaal 30 seconden vast om van de voordelen te profiteren. U kunt de duur geleidelijk verlengen.

2. Met je benen tegen de muur

Deze oefening oefent druk uit op uw taille en buikgebied. Het activeert de spieren en verhoogt het vetverbrandingsvermogen, waardoor je gemakkelijker van ongewenst buikvet afkomt.

Hoe het goed te doen:

Om je been tegen de muur te strekken, moet je op je rug gaan liggen en je benen tegen de muur leunen. Houd de pose 5-20 minuten vast, afhankelijk van uw capaciteit. Breng uw benen langzaam naar beneden en keer terug naar de normale houding.

3. Push-ups aan de muur

Hoewel wallwashes niet zo’n groot effect hebben als gewone push-ups, kun je buikvet verminderen als je het combineert met aerobe oefeningen en een dieet met een calorietekort. Het is een goede oefening die je borst en kern traint en je spieren activeert. Het verhoogt ook de vetverbrandingscapaciteit, waardoor de vetverbranding gemakkelijker wordt.

Hoe het correct te doen:

Ga rechtop voor een muur staan ​​met een rechte rug. Plaats nu beide handen op de muur met uw handen uitgestrekt. Duw nu je bovenlichaam met beide handen naar voren en kom terug zoals je bij een normale push-up zou doen. Doe minimaal 20 herhalingen van 3 sets en verhoog het aantal geleidelijk.

4. Muurbrug

Van het versterken van je rug tot het verliezen van buikvet, wall bridge is een geweldige oefening om visceraal vet, of het extra vet dat zich op de maag heeft opgehoopt, te verminderen. Het helpt ook bij het verwijderen van vet in de bovenbuik.

Muuroefeningen voor buikvet
Verlies buikvet met effectieve muuroefeningen. Afbeelding met dank aan: Adobe Stock

Hier ziet u hoe u het goed kunt doen:

Ga op je rug liggen en druk je onderrug in de vloer. Plaats nu uw voeten op de muur en til uw heupen op om een ​​rechte lijn te vormen van uw knieën tot uw schouders. Houd deze positie ongeveer 30-45 seconden vast voordat u terugkeert naar de normale positie. Herhaal dit regelmatig, minimaal vijf keer, om resultaat te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *