5 beste caseïne-eiwitpoeders in India

Eiwitpoeders zijn de favoriete supplementen geworden voor gewichtsverlies, spieropbouw en zelfs herstel. Ze zijn er echter in verschillende vormen, zoals wei-eiwit en caseïne-eiwit. Caseïne en wei zijn de twee vormen van eiwitten die in melk voorkomen en zijn de beste bronnen van noodzakelijke aminozuren, maar caseïne wordt langzaam door het lichaam opgenomen. Het is gebleken dat enkele van de beste caseïne-eiwitpoeders op wonderbaarlijke wijze werken voor spiergroei en herstel.

Verschillende bodybuilders en fitnessliefhebbers gebruiken caseïne-eiwitsupplementen om spiermassa te winnen. Natuurlijke bronnen van caseïne-eiwit zijn onder meer voedingsmiddelen zoals kwark en Griekse yoghurt.

Wat zijn de voordelen van caseïne-eiwitpoeder?

Er zijn verschillende gezondheidsvoordelen van caseïne-eiwit.

  • Bron van aminozuren: Caseïne-eiwit zorgt voor een constante aanvoer van aminozuren gedurende een langere periode. Volgens verschillende onderzoeken bevordert het consumeren van eiwitten vlak voor het slapengaan een beter spierherstel, vermindert het de spierafbraak, verhoogt het het spieronderhoud en verhoogt het de spiereiwitsynthese.
  • Gewichtsverlies en spieropbouw: Caseïne-eiwit is ideaal voor het verliezen van overtollig lichaamsvet en het opbouwen van droge spieren. Klinische onderzoeken onder officieren met overgewicht hebben significante verbeteringen in kracht en lichaamssamenstelling gevonden, evenals een verlaagd vetgehalte in de groep die caseïne-eiwit kreeg.
  • Verbetert de stofwisseling: Caseïne-eiwit helpt ook de stofwisseling te verhogen. Het is wetenschappelijk bewezen dat het consumeren van caseïne-eiwit voor het slapengaan de trainingsprestaties en het rustmetabolisme (RMR) in de ochtend verbetert.
  • Antibacterieel: Caseïne-eiwit bevat antibacteriële eigenschappen en bioactieve peptiden waarvan is bewezen dat ze ons immuunsysteem ondersteunen.
  • Rijk aan calcium: Caseïne-eiwit is rijk aan calcium, wat helpt bij verschillende lichaamsfuncties, zoals de gezondheid van botten, spieren en bloedvaten.

Beste caseïne-eiwitpoeders in India

Als je een fitnessfreak bent en op zoek bent naar premium caseïne-eiwitpoeders, probeer dan deze beste caseïne-eiwitpoedermerken die verkrijgbaar zijn in India.

1. Caseïne-eiwitpoeder met optimale voeding

Het caseïne-eiwitpoeder van Optimum Nutrition bevat alle benodigde vitamines en eiwitten. Het wordt aangeboden in verschillende maten en smaken, waaronder room, chocoladepindakaas, koekjes, chocolade en romige vanille. Het belangrijkste ingrediënt in dit caseïnepoeder is micellaire caseïne, die het langzaamst wordt opgenomen en ideaal is voor het bevorderen van de tevredenheid tussen de maaltijden en het herstel in de avond.

2. Dymatize Elite Caseïne-eiwit

De Dymatize Elite Caseïneproteïne biedt zowel smaak als caseïnegehalte, met 25 g micellaire caseïne per portie en een verscheidenheid aan smaken. Elke verpakking bevat maximaal 50 porties caseïne en elke portie bevat 2,3 g L-Leucine, het belangrijkste aminozuur dat verbeterd spierherstel en eiwitsynthese bevordert. Deze caseïne is verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals chocolade, vanille, kaneelbroodje en koek en room.

Selecteer onderwerpen die u interesseren en laat ons uw feed aanpassen.

PERSONALISEER NU

3. GNC Caseïne-eiwitpoeder

GNC Caseïne-eiwitpoeder levert een gestage stroom aminozuren om de spiergroei en het herstel gedurende enkele uren te stimuleren. Een enkele portie bevat 25 g pure, langzaam verteerbare eiwitten, samen met EAA’s en glutamine, om uw lichaam te helpen in de dagelijkse eiwitbehoeften te voorzien. Wanneer uw lichaam ‘s nachts geen voeding krijgt, werkt GNC’s caseïne als een anti-katabolisch middel dat de afbraak van spiereiwitten remt.

4. Natures Velvet Lifecare Caseïne-eiwit

Dit caseïne-eiwitpoeder is geformuleerd als een vegetarisch product. Door de langzame opname is caseïne het ideale eiwitsupplement om in te nemen als je naar bed gaat of als je weet dat je lange tijd niet de mogelijkheid zult hebben om op te laden.

5. MyFitFuel micellair caseïne-eiwitpoeder

Het heeft inherente antikatabole eigenschappen die de spieren helpen sterker te worden door spierafbraak te verminderen. Bovendien bevat elk maatschepje van de smaakloze versie 4700 mg BCAA’s, 4600 mg glutamine en 10.000 mg essentiële aminozuren.

Health Shots beveelt aan: De 5 beste wei-eiwitten voor beginners om spieren op te bouwen en te regenereren

Hoe gebruik ik caseïne-eiwitpoeder?

Fitnessliefhebbers nemen vaak caseïne-eiwitpoeder met water of melk voordat ze naar bed gaan. Caseïne-eiwitpoeder kan worden toegevoegd aan smoothies, shakes of een ander drankje naar keuze. Het kan ook worden gebruikt als voedzaam ingrediënt in zelfgemaakte muffins, ijs, eiwitrepen, koekjes, puddingen en pannenkoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *