5 stressverlichtend speelgoed dat je overal mee naartoe kunt nemen

Met ons werk, ons gezin en onze dagelijkse verantwoordelijkheden is het normaal dat u zich overweldigd en angstig voelt. Om stress te verminderen, kun je je toevlucht nemen tot yoga, meditatie of lichaamsbeweging. Het kan echter enige tijd duren voordat deze dingen verlichting bieden. Dus wat kunt u doen om onmiddellijke verlichting te krijgen? Nou, je kunt stressverlichtend speelgoed proberen! Herinner je je nog dat je als kind met die zachte ballen en fidget-spinners speelde? Blijkt dat ze echt wonderen doen voor je geestelijke gezondheid. Deze gadgets zijn leuke en tastbare manieren om stress en angst te verminderen en ontspanning te bevorderen.

Is antistressspeelgoed echt effectief?

Stressverlichtend speelgoed is een effectief ontspannend middel dat negatieve energie helpt verminderen en tegelijkertijd de mentale focus en aanwezigheid verbetert. Door de aandacht af te leiden van negativiteit, helpen deze gadgets je kalm en ontspannen te blijven. Daarom zijn ze erg populair, zowel op kantoor als thuis.

Het beste stressverlichtende speelgoed dat je kunt proberen

Hier zijn de 5 beste stressverlichtende speelgoedjes om van stress en angst af te komen:

1. Fidget-spinners

Als kinderen speelden we veel met fidgetspinners. Dit kleine, handige apparaat heeft drie (of meer) roterende tanden rondom een ​​centraal kogellager. Het ronddraaien van de fidget-spinner tussen je vingers kan op een vreemde manier bevredigend en rustgevend zijn. Volgens deskundigen, als we gestrest zijn, dwarrelen onze gedachten en zorgen vaak door elkaar. In een dergelijke situatie kan de ritmische draaiende beweging van een fidget-spinner helpen rusteloze energie om te leiden en je geest de kans te geven zich te concentreren en te kalmeren. Dit speelgoed verlicht niet alleen stress, maar helpt ook de concentratie en mindfulness te verbeteren.

2. Hoofdhuidmassageapparaat

Terwijl u uw ogen sluit en uw zorgen loslaat, stelt u zich een zacht tintelend gevoel voor dat zich over uw hoofdhuid verspreidt. We weten allemaal dat een hoofdmassage niet alleen de haargroei bevordert, maar ook ontspanning bevordert. Gebruik echter een hoofdhuidmassageapparaat in plaats van uw vingertoppen. Dit apparaat beschikt over een set zachte, flexibele borstelharen die aan een handvat zijn bevestigd en zorgen voor een heerlijke en ontspannende hoofdhuidmassage. Dit is een uitstekende aanvulling op uw ontspanningsroutine, omdat het de bloedtoevoer naar de hersenen stimuleert, de spierspanning verlicht en een gevoel van kalmte door het hele lichaam bevordert.

3. Zachte stressbal

Squishy stressballen zijn een klassiek hulpmiddel voor stressverlichting dat we allemaal wel eens in ons leven hebben gebruikt. Deze balletjes zijn bedoeld om te knijpen en te kneden en zijn gemaakt van zacht, knijpbaar materiaal. Door herhaaldelijk in de bal te knijpen en los te laten, train je je handspieren, waardoor de spanning in je geest wordt verlicht en de concentratie wordt verbeterd. Het is een ideaal speeltje voor die momenten waarop je snel stress wilt verlichten.

4. Houten voetmassageapparaat

De houten voetmassager is een prachtig hulpmiddel voor het verlichten van stress en spanning die zich na een lange dag in uw voeten kunnen ophopen. U kunt acupressuurpunten stimuleren, de bloedcirculatie verbeteren en de spanning in uw benen en voeten verlichten door uw voeten over het gestructureerde houten oppervlak te rollen. Het is alsof u uzelf thuis een mini-spabehandeling voor uw voeten geeft.

5. Kubuspuzzeldoos

De Dice Puzzle Box is de beste optie voor mensen die een meer mentaal betrokken benadering van stressverlichting willen. Deze magnetische 3D-fidgetkubus bestaat uit 24 zeldzame aardmagneten en kan in meer dan 70 verschillende vormen worden gemaakt. Het vormgeven en opnieuw vormgeven van deze kubus is niet alleen leuk, maar het is ook een uitstekende techniek om jezelf af te leiden van angstige gedachten. Het is leuk en ontspannend speelgoed dat geduld, concentratie en probleemoplossend vermogen vereist.

(Disclaimer: bij Health Shots streven we er voortdurend naar om de rommel voor onze lezers te doorbreken. Alle genoemde producten worden zorgvuldig samengesteld door de redactie. Ze zijn echter onderworpen aan uw discretie en de mening van een expert voordat u ze gebruikt. prijs en beschikbaarheid kunnen variëren afhankelijk van het tijdstip van publicatie. Als u iets koopt via deze links in het verhaal, ontvangen we mogelijk een commissie.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *