Hoe

5 tips om kalm te blijven tijdens vluchtvertragingen

Vraagt ​​u zich af hoe u het hoofd koel kunt houden bij vluchtannuleringen en vertragingen op de luchthaven? Dus blijf rustig! Oefen deze 7 effectieve strategieën in deze situaties.

Er heerst momenteel dikke mist in Delhi, wat heeft geleid tot verschillende vluchtannuleringen en vertragingen op de luchthaven. Bovendien ging er online een video viraal waarin te zien is dat een passagier een vluchtkapitein fysiek aanvalt tijdens een aankondiging van vertraging. Als u van plan bent in deze periode te reizen, is het belangrijk om decorum op luchthavens te oefenen. We begrijpen dat vluchtvertragingen of annuleringen stressvol kunnen zijn, vooral als u belangrijke vergaderingen of evenementen moet bijwonen. In dergelijke situaties is het echter belangrijk om ontspannen te blijven om ervoor te zorgen dat uw probleemoplossende en besluitvormende vaardigheden niet in het gedrang komen. Hier zijn enkele tips en trucs om kalm en beheerst te blijven op de luchthaven.

Hoe blijf je kalm tijdens vluchtvertragingen en annuleringen?

Omgaan met frustratie en woede tijdens het reizen is noodzakelijk en belangrijk! Als u niet weet waar u moet beginnen, volgen hier enkele tips om u te helpen kalm te blijven en stress op afstand te houden. Hier leest u hoe u reisangst kunt beheersen, zoals psycholoog Kamna Chhibber uitlegt.

1. Mediteer

Eén manier om de kalmte te bewaren is mindfulness of meditatie. Volgens het National Center for Complementary and Integrative Health kan dit de vorm aannemen van ademhalen, mentaal focussen op een geluid of visueel beeld, of het herhalen van een woord of zin. Uit een onderzoek van de Harvard University bleek dat mensen die mediteerden veranderingen opmerkten in genen die ontstekingen, het circadiane ritme en het glucosemetabolisme controleren, die allemaal hielpen de bloeddruk te verlagen, hoewel de resultaten inconsistent waren.

2. Wees voorbereid

Herken het probleem en tref passende voorbereidingen. Houd dus een chocoladereep of wat snacks zoals amandelen, inhalatoren (indien nodig), een oogmasker voor het geval u een dutje nodig heeft, enz. bij u. Zorg er ook voor dat je voldoende water drinkt.

lees ook

3. Neem een ​​boek mee en lees het

Lezen kan stress en angst verminderen. Lezen heeft het potentieel om stressniveaus te verminderen en is een effectievere manier om stress te verminderen en ontspanning te bieden in dergelijke situaties. Maar lees geen tragische en droevige verhalen, want dit kan de situatie verergeren.

4. Kijk naar iets leuks

Download je favoriete film of serie vooraf en geniet van het kijken. Dit zal je humeur opvrolijken, je tijd doden en je bovendien helpen omgaan met stress en angst.

5. Leid jezelf af

Terwijl je daar bent, doe je wat ademhalingsoefeningen of luister je naar ontspannende muziek terwijl je ademhalingsoefeningen doet, maak een wandeling op het vliegveld of doe iets dat je kan helpen kalmeren.

Andere belangrijke dingen om in gedachten te houden om kalm te blijven

1. Kijk naar het grotere plaatje. Begrijp dat iedereen om je heen in dezelfde situatie zit als jij.
2. Vergeet niet om je te concentreren op datgene waar je controle over hebt. De tijd die u heeft, kunt u besteden aan activiteiten of lezen. Het zou nuttig zijn om u op de vertragingen voor te bereiden, zodat u uw tijd constructief kunt gebruiken.
3. Controleer de realiteit door te beseffen dat het probleem waarmee u wordt geconfronteerd, kan worden opgelost. Hoewel de situatie op dit moment mogelijk niet onder uw controle is, wordt deze opgelost en wordt uw reissituatie opgelost.
4. Als je te gestresseerd bent, praat dan met iemand die je kan helpen kalm te blijven. Praten met degenen die zelf van streek zijn, zou je alleen maar meer van streek maken.
5. Denk niet te veel na over de situatie en vermijd het bedenken van fatalistische scenario’s die je doen nadenken over hoe moeilijk de dingen zullen zijn tijdens de vertraging. Neem in plaats daarvan deel aan productieve activiteiten om ontspannen te blijven.

Lees ook: Deze 8 tips helpen je kalm te blijven in stressvolle situaties

Selecteer onderwerpen die u interesseren en laat ons uw feed aanpassen.

PERSONALISEER NU

Door de bovenstaande punten in de praktijk te brengen en ze in uw levensstijl op te nemen, vooral als u op reis bent, kunt u een aangenamere ervaring beleven. Het is belangrijk op te merken dat onnodige stress of reactiviteit van uw kant kan worden beheerd en onder controle gehouden, zegt de expert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *