6 beste zonnebrandmiddelen voor de vette huid

Mensen met een vette huid komen vaak in de verleiding om zonnebrandcrème over te slaan, maar zelfs zij mogen dit niet overslaan! Bescherming tegen de zon is een belangrijk onderdeel van elke huidverzorgingsroutine. Het is een essentieel ingrediënt dat uw huid beschermt tegen schadelijke UV-stralen en ervoor zorgt dat uw huid er gezond uitziet. Wist je dat het aanbrengen van zonnebrandcrème ook beschermt tegen veroudering? Dat klopt, zonnebrandcrème kan ook helpen het risico op zonnevlekken en huidkanker te verminderen. Zonnebrandmiddelen voor de vette huid zijn ontwikkeld om uw huid tegen beschadiging te beschermen. Als je een vette huid hebt, draait het allemaal om het vinden van de juiste balans.

Beste zonnebrandcrème voor de vette huid

Als u bang bent om zonnebrandcrème aan te brengen omdat uw huid hierdoor vettig wordt, hoeft u zich geen zorgen te maken! Hier zijn enkele van de beste zonnebrandmiddelen voor de vette huid die u moet kopen:

1. La Roche-Posay Zonnebrandcrème SPF 60

Deze zonnebrandcrème biedt een zonbeschermingsfactor van 60 en zorgt na het aanbrengen voor een matte afwerking.
Sommige mensen kunnen een branderig gevoel ervaren als ze voor het eerst zonnebrandcrème aanbrengen, maar dit verdwijnt snel en de zonnebrandcrème trekt goed in. Met een gewicht van slechts 0,15 pond heeft het een vederlichte formule die moeiteloos in uw huid past. Het droogt mat op en mengt gemakkelijk met andere huidverzorgingsproducten of make-up. Verbeter dus uw zonbeschermingsaanbod met deze zonbescherming.

2. Fixderma Shadow RX Zonbeschermingsgel SPF 55+

Speciaal ontwikkeld voor de vette huid, Fixderma Shadow RX Sunscreen SPF 55+ Gel biedt een veerachtige textuur voor zowel gezicht als lichaam. Er wordt gezegd dat het een hybride zonnebrandcrème is met UVA-, UVB-, IR-bescherming en vitamine E die je huid beschermt en voedt. Er wordt ook gezegd dat het je huid een stralend en veerkrachtig uiterlijk geeft. Het wordt geleverd in een verpakking van 75 gram en belooft de natuurlijke pH-waarde van de huid niet te schaden. Het hoort superlicht op de huid te zijn en je poriën niet te verstoppen.

3. mCafeïne 100% mineraal poeder zonnebrandcrème SPF 50 PA+++

Deze zonnebrandcrème van mCaffeine is speciaal ontworpen voor de vette huid en biedt een SPF van 50. Er wordt gezegd dat het actieve ingrediënten bevat, waaronder cafeïne, koffieolie, amandelolie, vitamine E en kaolienklei, die allemaal goed zijn voor je huid. Het belooft een olievrije en ultrazachte huid. Het belooft ook schadelijke chemicaliën, parabenen, SLS of iets anders te bevatten dat schadelijk kan zijn voor de huid. Er wordt ook beweerd dat het goed is voor de huid en ook goed voor de planeet.

4. De Derma Co 1% hyaluronzuur zonnebrandcrème Aqua Ultra Light Gel

De Derma Co is een zonnebrandcrème op gelbasis die goed is voor de vette, acne-gevoelige en gecombineerde huid. Het biedt een SPF 50 PA++++-formule die beweert breedspectrumbescherming te bieden tegen UV-A, UV-B en zelfs blauw licht. Het bevat een vederlichte gel van 50 g en is een huidverzorgingstraktatie die vocht combineert met superieure bescherming tegen de zon. De niet-vette en geurvrije formule is veilig en effectief in gebruik.

5. RE’EQUIL Oxybenzone- en OMC-vrije zonnebrandcrème

RE’EQUIL Oxybenzone en OMC Free Sunscreen zijn speciaal afgestemd op de vette, gevoelige en acnegevoelige huid en bieden bescherming met zonbeschermingsfactor 50 PA+++. De lichtgewicht formule beschermt je tegen schadelijke UV-stralen en zorgt ervoor dat je huid stralend, beschermd en vrij van irritatie blijft. Het beweert ook vrij te zijn van schadelijke filters. Het verstopt de poriën niet en veroorzaakt geen acne. De niet-vette formule laat geen witte waas achter en is veilig in gebruik.

6. Minimalistische, waterafstotende, onzichtbare zonnebrandgel met SPF 40

Dit minimalistische zonnescherm is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de vette huid, en biedt een SPF van 40. Het heeft een ultralichte gel met een matte afwerking en geen witte zweem, waardoor het een essentiële huidverzorging is. Het bevat Uvinul A plus, avobenzone en octocryleen, die je beschermen tegen de schadelijke zonnestralen. Bovendien is het verrijkt met tomatenextract, squalaan en jojobazaden om je huid er stralend uit te laten zien.

(Disclaimer: bij Health Shots streven we er voortdurend naar om de rommel voor onze lezers te doorbreken. Alle genoemde producten worden zorgvuldig samengesteld door de redactie. Ze zijn echter onderworpen aan uw discretie en de mening van een expert voordat u ze gebruikt. prijs en beschikbaarheid kunnen variëren afhankelijk van het tijdstip van publicatie. Als u iets koopt via deze links in het verhaal, ontvangen we mogelijk een commissie.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *