Beste exfoliërende handschoenen: 7 topkeuzes voor een gladde huid

Exfoliëren is de beste manier om een ​​gladde huid te krijgen. Probeer dus de beste exfoliërende handschoenen en verwijder dode huidcellen en een oneffen textuur.

Ingegroeide haartjes, aardbeipoten en een ongelijkmatige huidtextuur kunnen een uitdaging zijn. Ze kunnen uw huid beroven van haar natuurlijke zachtheid en soepelheid. Als jij ook met deze problemen kampt, is het tijd om er vanaf te komen en de magie van exfoliatie te omarmen, omdat het de algehele uitstraling van je huid kan helpen verbeteren. Regelmatig exfoliëren kan dode huidcellen helpen verwijderen, verstopte poriën voorkomen en de bloedsomloop verbeteren. De beste methode om de effectiviteit van een peeling te verbeteren kan het gebruik van exfoliërende of badhandschoenen zijn. Met hun schurende textuur exfoliëren deze handschoenen uw huid mechanisch en verbeteren de textuur ervan. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de beste exfoliërende handschoenen die de celvernieuwing bevorderen.

De 7 beste exfoliërende handschoenen voor de huid

De beste exfoliërende handschoenen in India kunnen dode huidcellen helpen verwijderen, oneffenheden voorkomen en een ongelijkmatige huidtextuur herstellen. Hier is een lijst met de beste merken exfoliërende handschoenen die u kunt proberen:

1. Beauty by Earth exfoliërende badhandschoenen

Als je op zoek bent naar exfoliërende handschoenen voor het lichaam, probeer dan deze van Beauty by Earth. Deze handschoen voor het hele lichaam is gemaakt van 100 procent nylon, voorkomt schokken en zorgt voor een onberispelijke huid. Het merk beweert dat deze handschoen bij elk gebruik de juiste hoeveelheid exfoliatie biedt zonder te hard te zijn voor de huid. Door uw lichaam te masseren met deze handschoen kunt u verstopte poriën vrijmaken, ingegroeide haartjes voorkomen en uw huid gladder maken. Daarnaast stimuleert het de bloedcirculatie en verwijdert het dode huidcellen. Bovendien stelt het merk dat deze handschoen plasticneutraal is, gemakkelijk te wassen is en thuis een spa-achtige ervaring biedt.

2. Hydrea London organische Egyptische Loofah exfoliërende handschoen

Hydrea London’s Organic Egyptian Loofah Exfoliating Glove belooft je te helpen genieten van een zalige verwensessie. Deze badhandschoen is gemaakt van dikke en flexibele vezels, waardoor uw huid zacht en soepel aanvoelt. Bovendien beweert het merk dat dit product 100 procent biologisch, duurzaam en biologisch afbreekbaar is. Dit milieuvriendelijke lichaamsverzorgingsproduct exfolieert, ontgift en reinigt uw huid diep. Als u tijdens het baden regelmatig uw lichaam masseert met deze handschoen, kunt u heerlijk ontspannen.

3. MIG4U exfoliërende douchehandschoenen

Probeer deze exfoliërende douchehandschoen van MIG4U voor een diepe reiniging. Het is gemaakt van huidvriendelijke natuurlijke stof met een dikke en ruwe textuur. Geschikt voor alle huidtypes, dit is een van de beste exfoliërende handschoenen voor dode huidcellen. Regelmatig gebruik van deze handschoen kan acne, huiduitslag en eczeem helpen bestrijden. Het helpt ook de bloedcirculatie en de huidtextuur te verbeteren, waardoor uw huid gaat stralen.

4. AMNA Natural Beauty exfoliërende handschoenen

AMNA Natural Beauty beweert dat hun exfoliërende handschoen is gemaakt van 100 procent plantaardige vezels en milieuvriendelijk is. Door uw lichaam te schrobben met deze douchehandschoen kunt u uw huid diep exfoliëren en dode huidcellen verwijderen. Bovendien beweert het merk dat deze handschoen gemakkelijk vuil wegspoelt, de poriën ontstopt en acne voorkomt. Met zijn schurende textuur helpt deze handschoen ook de bloedcirculatie te verbeteren en geeft hij uw huid glans.

5. PPHAO badhandschoenen voor onder de douche

PPHAO douchebadhandschoenen zijn gemaakt van ramee- en jutevezels. Deze natuurlijke douchereiniger zit vol dicht en rijk schuim. De ruwe textuur reinigt en exfolieert uw lichaam grondig. Bovendien kan het zachtjes wrijven van deze handschoen in cirkelvormige bewegingen over uw huid de bloedcirculatie helpen verbeteren, waardoor uw huid een natuurlijke glans krijgt en zacht aanvoelt.

Lees ook: Huidpeeling: van het type tot het juiste moment – ​​hier weet u alles

6. Maak exfoliërende handschoenen klaar voor het reinigen en schrobben van het lichaam

De Finalize exfoliërende lichaamsreinigings- en scrubhandschoenen worden geleverd met een 100% natuurstenen jade roller en een gua sha-steen. Door uw lichaam regelmatig te exfoliëren met deze badhandschoen, kunt u verstopte poriën helpen verwijderen en ingegroeide haartjes en keratosis pilaris-bultjes verminderen. Het is gemaakt van viscose materiaal dat gemakkelijk vuil en dode huidcellen aantrekt en alle onzuiverheden van je huid verwijdert. Voeg dit badverzorgingsproduct toe aan uw zelfzorgroutine om een ​​gladde, gezonde en stralende huid te verkrijgen.

7. LUPINEZ exfoliërende handschoen met Loofah-sponsbodyscrubber

Deze dubbelzijdige badsponshandschoen van LUPINEZ kan een geweldige aanvulling zijn op je zelfzorgroutine. Het is een in maat verstelbare handschoen met een dichte mesh en rijk schuim. Aan de ene kant van het badverzorgingsproduct zit een luffa en aan de andere kant een exfoliërende handschoen. Bovendien is deze handschoen voorzien van een elastische mond die zich gemakkelijk aanpast aan uw pols en zorgt voor een comfortabele grip. Deze exfoliërende handschoen bestrijdt een droge, oneffen huid, verbetert de bloedcirculatie, ontstopt de poriën en voorkomt ingegroeide haartjes. Het kan ook helpen dode huidcellen te verwijderen en uw huid schoner en gezonder te maken.

Wat zijn de voordelen van het pellen van handschoenen?

  • Zacht en effectief exfoliëren is een van de belangrijkste voordelen van exfoliërende handschoenen. Het helpt dode huidcellen, vuil, vuil en olie te verwijderen zonder irritatie te veroorzaken.
  • Regelmatig gebruik van deze handschoenen zorgt voor een gelijkmatigere huidtextuur en helpt ruwe plekken glad te maken.
  • Door uw huid te exfoliëren met deze badhandschoenen, kan uw huid huidverzorgingsproducten beter opnemen.
  • Het masseren van uw huid met deze zelfzorgproducten helpt de bloedcirculatie te verbeteren, waardoor de huidcellen worden voorzien van essentiële voedingsstoffen en zuurstof.
  • Regelmatig scrubben helpt dode huidcellen en vuil rond de haarzakjes te voorkomen, wat kan leiden tot de groei van ingegroeide haartjes of bultjes.
  • Deze handschoenen helpen ook de verschijning van fijne lijntjes, rimpels en dofheid te minimaliseren.

(Disclaimer: bij Health Shots streven we er voortdurend naar om de rommel voor onze lezers te doorbreken. Alle genoemde producten worden zorgvuldig samengesteld door de redactie. Ze zijn echter onderworpen aan uw discretie en de mening van een expert voordat u ze gebruikt. prijs en beschikbaarheid kunnen variëren afhankelijk van het tijdstip van publicatie. Als u iets koopt via deze links in het verhaal, ontvangen we mogelijk een commissie.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *