Beste luchtreinigers onder Rs 10.000: top 5 tips voor een gezonde ademhaling

Luchtreinigers kunnen bijdragen aan een gezonder binnenklimaat. Hier zijn enkele van de beste luchtreinigers onder de 10.000 die u kunt proberen!

Met de toenemende luchtvervuiling en slechte luchtkwaliteit is het belangrijk om een ​​gezonder buiten- en binnenmilieu te creëren. Hoewel er meer behoefte is aan een gezamenlijke inspanning om de kwaliteit van de buitenlucht te verbeteren, kan investeren in de beste luchtreinigers voor thuis u helpen de lucht die u binnenshuis inademt, te zuiveren. Dit apparaat is speciaal ontworpen om de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren door onzuiverheden en verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen. Deze machines zijn uitgerust met HEBA-filters (High Efficiency Particle Air) die ziektekiemen in de lucht kunnen opvangen en verwijderen. Luchtreinigers bieden een verscheidenheid aan voordelen die de gezondheid van de luchtwegen, het mentale welzijn en de algehele kwaliteit van leven verbeteren. Hier is een lijst met de beste luchtreinigers onder de 10.000 roepies die je zeker moet proberen!

De 5 beste luchtreinigers voor een gezonde ademhaling

Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden als u besluit een luchtreiniger aan te schaffen. We hebben een lijst samengesteld met de beste luchtreinigers in India die super betaalbaar zijn. Dus waar valt er op te wachten? Ontdek de beste luchtreinigers onder de 10.000 roepies en kies jouw favoriet:

1. SHARP kamerluchtreiniger

De SHARP luchtreiniger voor thuis biedt dubbele zuivering door het gebruik van het plasmacluster en filters zoals voorfilters, HEPA en koolstof. Het belooft 99,97 procent allergenen en microscopisch kleine stofdeeltjes op te vangen. Daarnaast ontgeurt deze luchtreiniger de lucht en verwijdert vluchtige organische stoffen, absorbeert sigaretten- en huisdiergeuren en zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. Het filter van deze stofzuiger heeft een standaard levensduur van maximaal 2 jaar en beschikt over een energiebesparende modus en automatische herstart. Er wordt ook beweerd dat het virussen deactiveert, ademhalingsproblemen verlicht, bacteriën verwijdert, gifstoffen neutraliseert en de groei van schimmels stopt. Zeg dus vaarwel tegen vervuilende stoffen en geniet van frisse binnenlucht.

2. Honeywell Home-luchtreiniger

De Honeywell Air Purifier For Home belooft uw gezin te beschermen tegen stof, rook, pollen, virussen, bacteriën en vluchtige organische stoffen. Het beschikt over een 4-traps filtratieproces met voorfilter, hoogwaardig H13 HEPA-filter, zilver ION anti-H1N1-laag en actief koolfilter. Het geavanceerde filtratieproces met luchtzuiveringscyclus verwijdert elke 12 minuten 99,99 procent microallergenen en luchtverontreinigende stoffen. De aanwezigheid van een realtime PM2.5-niveau-indicator, een kinderslotknop, een slaapmodus en een automatische uitschakeltimer maken deze luchtreiniger een perfecte keuze voor uw huis. Het heeft een filterlevensduur van maximaal 3000 uur of 1 jaar en wordt geleverd met 1 jaar fabrieksgarantie. Plaats deze luchtreiniger dus in je Adobe-apparaat en laat geen ruimte voor een slechte luchtkwaliteit.

Lees ook: De beste luchtreinigers onder Rs 15.000 helpen u thuis frisse lucht in te ademen

3. Qubo Slimme luchtreiniger Q400

De Qubo Smart Air Purifier Q400 van Hero Group maakt gebruik van het ultrazuiveringsproces van de volgende generatie om u te helpen een veilig en gezond binnenklimaat te creëren. Het True HEPA h-13-filter verwijdert pollen. Met zijn voorfilter en actief koolfilter verwijdert deze luchtreiniger kookgeuren, huisdiergeuren, rook, dierenvacht en stof. De zilveren nanodeeltjescoating filtert allergenen en helpt u lucht van hoge kwaliteit in te ademen. Dit apparaat beschikt over 360 graden filtratie en stelt u in staat uw luchtkwaliteit op afstand te regelen. Compatibel met Alexa en Google Assistant, zodat u uw kamer met uw stem kunt schoonmaken. Het geeft u niet alleen toegang tot inzicht in de luchtkwaliteit in uw kamer, maar helpt u ook bij het kiezen van verschillende bedrijfsmodi, zoals de automatische modus, de handmatige modus, de slaapmodus en de QsensAI-modus voor comfort en effectieve reiniging.

4. Eureka Forbes luchtreiniger 150 met True HEPA H13-filter en surround 360 graden luchttechnologie

Neem deze betaalbare slaapkamerluchtreiniger van Eureka Forbes mee. Het is uitgerust met 360 graden luchtinlaattechnologie om bacteriën, stof, geuren en allergenen snel op te vangen. Deze reiniger biedt een drietrapsreiniging waarbij 99,97 procent van het stof en de kleine deeltjes kan worden verwijderd met behulp van een voorfilter, een actief koolfilter en een echt H13 HEPA-filter. Het belooft een groot tapijtoppervlak te bestrijken, stil te werken en aanpassing van de tijd en ventilatorsnelheid mogelijk te maken.

5. FULMINARE luchtreiniger voor thuis

De FULMINARE luchtreinigers voor thuis zijn voorzien van een HEPA H13-filter dat effectief tot 99,97 procent van het stof, de rook, het stuifmeel en het dierenhaar verwijdert, waardoor schone en frisse lucht wordt gegarandeerd. Hij heeft drie instelbare snelheden en ingebouwd LED-licht waarmee je de luchtstroom kunt aanpassen en een frisse sfeer in je huis kunt creëren. Bovendien worden al deze instellingen handig geregeld via één enkele 3-in-1-knop, waardoor dit apparaat eenvoudiger te gebruiken is. Hij is uitgerust met geavanceerde sensoren die automatisch de luchtkwaliteit detecteren en monitoren en het binnenklimaat in uw kamer verbeteren. Deze luchtreiniger is lichtgewicht, compact en draagbaar, waardoor het een slimme keuze is voor uw huis.

Lees ook: Is het veilig voor hardlopers om naar buiten te gaan of niet in een “zeer slechte” luchtkwaliteit?

Wat zijn de voordelen van luchtreinigers voor thuis?

  • De beste luchtreinigers helpen u allergenen in de lucht op te vangen en te verwijderen en de symptomen van mensen met een allergie te verlichten zonder een deuk in uw portemonnee te steken.
  • Door de luchtkwaliteit binnenshuis te zuiveren, helpt dit apparaat de gezondheid van de luchtwegen te verbeteren en een gezonde ademhaling te bevorderen.
  • Deze worden geleverd met actieve koolfilters die helpen bij het neutraliseren van geurtjes binnenshuis die worden veroorzaakt door koken, huisdieren, rook en andere huishoudelijke chemicaliën.
  • Ze verbeteren niet alleen de luchtkwaliteit, maar vangen ook vluchtige organische stoffen op die worden uitgestoten door schoonmaakproducten, meubels en verf.
  • De aanwezigheid van UV-C-lichttechnologie draagt ​​bij aan de vernietiging van bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers.
  • Het draagt ​​ook bij aan een betere slaapkwaliteit door deeltjes uit de lucht te verwijderen en een gezonde omgeving te creëren.
  • Verbeterde luchtkwaliteit kan leiden tot verbeteringen in de cognitieve functie en productiviteit.

(Disclaimer: bij Health Shots streven we er voortdurend naar om de rommel voor onze lezers te doorbreken. Alle genoemde producten worden zorgvuldig samengesteld door de redactie. Ze zijn echter onderworpen aan uw discretie en de mening van een expert voordat u ze gebruikt. prijs en beschikbaarheid kunnen variëren afhankelijk van het tijdstip van publicatie. Als u iets koopt via deze links in het verhaal, ontvangen we mogelijk een commissie.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *