Beste Rica Wax voor de droge huid: 5 tips voor gemakkelijke ontharing

Een droge huid heeft extra vochtinbrengende crème nodig om schilfering te verminderen. Probeer daarom de beste Rica wax voor de droge huid en verwijder haartjes zonder vocht te verliezen.

Een droge huid laten groeien kan pijnlijk zijn en deze zelfs nog droger maken. Als je een droge huid hebt, kan het gebruik van vetoplosbare was, zoals Rica-was, nuttig zijn, omdat deze het risico op roodheid, ingegroeide haartjes en puistjes vermindert. Deze wax is rijk aan hydraterende en voedende eigenschappen waardoor uw huid na het ontharen gehydrateerd en stralend blijft. Wij hebben met zorg de beste Rica wax voor de droge huid geselecteerd die je zeker moet proberen!

5 Beste Rica Wax voor de droge huid

Een droge huid is een oncomfortabel huidprobleem dat tot fijne lijntjes kan leiden en ervoor kan zorgen dat uw huid er uitgedroogd uitziet. Dus als je op zoek bent naar de juiste wax, probeer dan de beste Rica-wax voor de droge huid in India voor pijnloze ontharing.

1. Rica vetoplosbare harsen met kit

Als je op zoek bent naar Rica-wax voor de droge huid, probeer dan deze RICA-wax met witte chocolade. De formulering bestaat uit titaniumdioxide, plantaardige oliën, zinkoxide, theobroma cacaoboter en bijenwas, die uw huid voeden en hydrateren. Breng een dunne laag van deze wax aan op je huid en geniet van de voordelen van pijnloos aanbrengen. Het is zacht voor de gevoelige huid, verzacht roodheid en verwijdert hardnekkige bruine huid. Bovendien vertraagt ​​deze wax ook de haargroei.

2. RICA Wax Roll-On waxset met witte chocolade

Probeer deze ontharingsrollerwax voor een gemakkelijke en pijnloze toepassing. Deze witte chocoladewax is geschikt voor de droge huid. Het is verrijkt met een mix van plantaardige oliën, zinkoxide, bijenwas, titaniumdioxide en theobroma cacaoboter die je huid energie geeft en revitaliseert. Het belooft ook je huid na het waxen te voeden en hydrateren. Rica wax heeft op verschillende manieren voordelen voor de huid, omdat het het waxproces hygiënischer maakt, zonnebrand verwijdert en het groeiproces vertraagt.

Lees ook: Doe-het-zelf! 5 beste gezichtshaarverwijderingsapparaten voor vrouwen voor een pijnloze ervaring

3. RICA Banaan vetoplosbare was

De in vet oplosbare RICA bananenwas belooft je droge huid te hydrateren en hydrateren. Het verwijdert niet alleen snel het haar, maar het werkt ook als een exfoliator die de olie onder controle houdt en uw huid glad en glanzend maakt. Deze bananenwas verhoogt ook de collageenproductie, wat essentieel is voor een gezonde huid. Het merk beweert dat het product veilig is om te gebruiken op een droge huid en de huid verheldert door de bruine kleur te verwijderen.

4. RICA Aloë Vera-was

Probeer deze RICA-wax voor de gevoelige huid om de gezondheid ervan te verbeteren. Deze aloë vera wax bevat genezende eigenschappen die je huid beschermen, hydrateren en kalmeren. Het voedt niet alleen je huid, maar maakt het waxproces ook pijnloos en zacht. Het product belooft ook dat het na ontharing geen roodheid op de huid achterlaat en de bruine kleur niet verwijdert.

5. RICA vetoplosbare was van donkere chocolade

RICA Dark Chocolate Fat Soluble Wax is de perfecte ontharingscrème voor de droge huid. Het is gemaakt met natuurlijke ingrediënten zoals theobroma-cacaoboter, waardoor je huid zacht, soepel en stralend wordt. Deze was belooft ook de bruine kleur van je lichaam te verwijderen en de huid te verhelderen. In tegenstelling tot normale wax kan dit pijnloos worden aangebracht en blijven er geen oneffenheden op de huid achter.

Lees ook: 5 fouten bij het waxen thuis die u moet vermijden

Wat zijn de voordelen van Rica-wax voor de droge huid?

 • De aanwezigheid van glycerylrosinaat in Rica wax zorgt ervoor dat het ontharingsproces vrij is van allergieën en huidinfecties.
 • De formule bevat plantaardige oliën die je huid intensief hydrateren en voeden.
 • Het natuurlijk voorkomende titaniumdioxide maakt Rica wax romig, zacht en gemakkelijk te verspreiden. Het vermindert ook de roodheid veroorzaakt door ontharing, waardoor het waxproces minder pijnlijk wordt.
 • Deze wax is rijk aan minerale zouten en eiwitten die je huid beschermen tegen ontharing.
 • Het bevat ook ontstekingsremmende eigenschappen die de geïrriteerde huid kalmeren.

Hoe gebruik ik Rica wax voor een droge huid?

 • Plaats de was in een verwarmer en roer tot de juiste consistentie is bereikt.
 • Zet het vuur lager naar een normale temperatuur.
 • Maak nu het te waxen gebied schoon met een voorwasgel van katoenmelk.
 • Breng een dunne laag Rica wax aan in de richting van de haargroei.
 • Breng de strip aan op de was en druk stevig aan om een ​​goede ontharing te garanderen.
 • Verwijder nu de strip in de tegenovergestelde richting van de haargroei.
 • Verwijder ten slotte eventuele waxresten met een lotion.

(Disclaimer: bij Health Shots streven we er voortdurend naar om de rommel voor onze lezers op te ruimen. Alle vermelde producten worden zorgvuldig samengesteld door de redactie. U dient echter uw discretie en de mening van een deskundige te gebruiken voordat u ze gebruikt. Hun prijs en hun beschikbaarheid kan variëren afhankelijk van het tijdstip van publicatie. Als u iets koopt via deze links in het verhaal, ontvangen we mogelijk een commissie.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *