Beste slaaptrackers om de slaapkwaliteit te verbeteren: 5 toptips in India

Een goede nachtrust is belangrijk voor een gezond lichaam. Probeer dus de beste slaaptrackers en houd uw slaapkwaliteit in de gaten.

Een goede nachtrust draagt ​​bij aan een gezond lichaam. Als u zich echter ‘s ochtends ondanks bepaalde uren slaap duizelig en moe voelt, is het wellicht tijd om uw slaapcyclus in de gaten te houden. Hoewel er verschillende manieren zijn om uw nachtrust te verbeteren – van het upgraden van uw kussens tot het vervangen van uw matras – kunnen slaapregistratieapparaten u helpen uw slaappatroon beter te begrijpen. Deze draagbare apparaten registreren een verscheidenheid aan gegevens, waaronder hartslag, het begin van de slaap, inzicht in slaapfasen, slaappositie en ademhalingsfrequentie, enz. Slaaptrackers helpen u niet alleen het probleem te identificeren, maar helpen u ook slaapdoelen te stellen om deze te bereiken, bij te houden en te motiveren u om uw slaapcyclus te verbeteren. Wij hebben een lijst samengesteld met de beste slaaptrackers die je zeker moet proberen!

De 5 beste slaaptrackers voor een betere slaapkwaliteit

Investeer in een van de beste slaaptrackers in India om uw slaappatroon te volgen.

1. aaboRing gezondheids- en fitnesstracker

Deze slaaptracker is een stijlvolle toevoeging aan je garderobe, omdat hij je look verbetert en je helpt fit te blijven. Het heeft een geavanceerde slaapbewakingsmodus die diepe slaap, diepe slaap en lichte slaap bijhoudt. Naast het volgen van uw slaappatroon, bewaakt deze krasbestendige ring ook stresstrends, bloedzuurstof, ademhalingssnelheid, lichaamstemperatuur, stappentelling, HRV en hartslag. Deze tracker heeft een lange batterijduur, biedt gepersonaliseerde inzichten en wordt geleverd met een draadloze oplader. Draag dus deze hoogwaardige slaaptracker en verbeter uw algehele welzijn.

2. Withings/Nokia Steel HR Sport-smartwatch

De Withings/Nokia Steel HR Sport Smartwatch is compatibel met Apple Health, Fitbit, Google Fit, MyFitnessPal en Strava. Naast het beoordelen van uw vermogen om cardio-activiteiten uit te voeren, beschikt het over automatische slaapmonitoringtechnologie om uw diepe slaapcycli, onderbrekingen en regelmatigheden te volgen. Het ingebouwde volgsysteem biedt inzichtelijke gegevens over verbrande calorieën, hartslag, stappen, zwemmen en afgelegde afstand, enz.

3. Beautyrest Slaaptrackermonitor

De Beautyrest Sleeptracker Monitor is een essentieel slaapmonitoringapparaat om de slaapkwaliteit te verbeteren. Deze draagbare slaaptracker is compatibel met Alexa en Intuitive-apps. Je bewaart deze tracker gemakkelijk onder je matras en houdt zo je slaapkwaliteit in de gaten. Compatibel met alle soorten bedden, boxsprings en matrassen. Het beschikt over gemoderniseerde kwaliteitssensoren die helpen bij het volgen van de slaapduur, slaaphygiëne, alertheid, slaapschema, ademhalingssnelheid, lichaamsbewegingen en gezondheidsstatistieken. De krachtige processor registreert nauwkeurige metingen en biedt effectieve slaapbegeleiding om uw slaapkwaliteit te verbeteren.

4. Noise Halo Plus Elite Edition-smartwatch

De Noise Halo Plus Elite Edition smartwatch heeft een 1,46-inch AMOLED-display. De levensduur van de batterij bedraagt ​​maximaal 7 dagen, waardoor u de tijd en moeite van voortdurend opladen bespaart. Deze smartwatch voegt elegantie toe aan je pols met zijn metalen bandjes, glanzende afwerking en roestvrijstalen wijzerplaat. Het heeft een slaapmonitoringsmodus die u helpt uw ​​slaappatronen te begrijpen, inclusief diepe en lichte slaap, wektijd en REM-cyclus. Naast slaapmonitoring bewaakt het ook de gezondheid van uw hart, ondersteunt het moeiteloze communicatie, biedt het weerrapporten en helpt het u uw leven op het goede spoor te houden.

5. Huawei Band 7-smartwatch

De Huawei Band 7 smartwatch beschikt over een AMOLED-display en een zeer ademende band. Deze lichtgewicht fitnessband heeft een batterijduur van maximaal 10 dagen, waardoor u tijd en moeite bespaart. Het beschikt over de TruSleep 2.0-tracker om uw slaapkwaliteit te controleren en zes belangrijke slaapgerelateerde problemen te identificeren. Naast slaapmonitoring beschikt deze smartwatch ook over stressmonitoringfuncties met kalmerende ademhalingsoefeningen om u te helpen in uw comfortzone te komen. Deze band begint automatisch te trillen om u te waarschuwen wanneer uw bloedzuurstofniveau of hartslag afwijkt van het normale of gezonde bereik. Daarnaast ondersteunt het ook SpO2- en hartslagmeting.

Lees ook: Slaapapneu? Ontdek de 5 beste CPAP-machines in India voor een goede nachtrust

Hoe kies je de juiste slaaptracker?

Nu je hebt besloten je slaapschema te verbeteren met behulp van slaaptrackers, is het belangrijk om de volgende punten in overweging te nemen voordat je een definitieve beslissing neemt:

  • Nauwkeurigheid: Zoek naar trackers die verschillende sensoren gebruiken om uw slaapcyclus, hartslag en meer te monitoren en uitgebreide gegevens te verstrekken. Hierdoor wordt de nauwkeurigheid van het product en het resultaat gewaarborgd.
  • Comfort: Kies voor ademende en lichtgewicht apparaten, aangezien u ze ‘s nachts zult dragen.
  • Waterbestendig: Zorg ervoor dat het product waterdicht is en controleer of het de hele nacht gedragen kan worden.
  • Type: Er zijn verschillende soorten slaaptrackers, van fitnessbanden en ringen tot slaaptrackers onder de matras. Kies degene die past bij uw behoeften, comfort en budget.
  • Batterijduur: Overweeg de aanschaf van een tracker met een langere batterijduur, omdat dit u tijd en moeite bespaart.
  • Aanval: Kies voor een apparaat met draadloze functionaliteit, omdat dit handiger is om mee te nemen en op te bergen.
  • Connectiviteit: Zorg ervoor dat de tracker compatibel is met fitness-apps en Bluetooth-connectiviteit ondersteunt
  • Gegevensanalyse: De belangrijkste functie van een slaaptracker is het bieden van waardevolle inzichten over uw gezondheid. Kies degene die uitgebreide gegevens biedt over uw slaapcyclus en algehele gezondheid.

(Disclaimer: bij Health Shots streven we er voortdurend naar om de rommel voor onze lezers te doorbreken. Alle genoemde producten worden zorgvuldig samengesteld door de redactie. Ze zijn echter onderworpen aan uw discretie en de mening van een expert voordat u ze gebruikt. prijs en beschikbaarheid kunnen variëren afhankelijk van het tijdstip van publicatie. Als u iets koopt via deze links in het verhaal, ontvangen we mogelijk een commissie.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *