De 5 beste afslanktheeën om af te vallen en buikvet te verminderen

Voor theeliefhebbers is er niets geruststellender dan een warme kop chai! Maar de wereld zit vol met verschillende soorten thee. Ben jij iemand die van melk en suikerhoudende thee houdt of geef je de voorkeur aan kruiden- en groene thee die je kunnen helpen af ​​te vallen? Als u op zoek bent naar de beste afslanktheeën om af te vallen, dan zijn wij hier om u te helpen!

Wat zijn afslanktheeën?

Afslanktheeën, vaak bekend als thee voor gewichtsverlies of thee om buikvet te verminderen, werken doorgaans door het spijsverteringskanaal te stimuleren om vetophopingen uit het lichaam te verwijderen. Door een gezonde spijsvertering en een effectieve stofwisseling worden de totale vetreserves van het lichaam verminderd.

Welke gezondheidsvoordelen hebben afslankthee?

De twee belangrijkste ingrediënten die afslankthee zijn effectiviteit geven, zijn cafeïne en polyfenolen. Door een specifiek enzym te activeren dat overtollige triglyceriden oplost, elimineren de polyfenolcomponenten het risico op overmatige vorming van triglyceriden in het lichaam. Dit fenomeen ondersteunt het vetafvoerproces van het lichaam.

Het drinken van afslankthee helpt de stofwisseling te verhogen, waardoor het vermogen van het lichaam om vet te verbranden toeneemt. Het vermindert de hoeveelheid verbruikte calorieën en voorkomt dat het lichaam koolhydraten en suikers omzet in vet, waardoor de hoeveelheid vet die in het lichaam wordt opgeslagen, wordt verminderd. De resultaten zouden nog opmerkelijker zijn als je de inname van afslankthee combineert met een paar eenvoudige afslankactiviteiten. Als het gaat om de voordelen van afslankthee, kan het op vier belangrijke fronten werken:

1. Maagverkleining
2. Verhoogde stofwisseling
3. Leverontgifting
4. Vermindering van vetophopingen

Er zijn bepaalde belangrijke ingrediënten in afslankthee – kamille, paardenbloem, pepermunt, groene thee, oolong thee, citroengras, yerba mate, zoethout, gember en sennablad – die gewichtsverlies kunnen vergemakkelijken.

Deze zijn niet alleen een van de meest effectieve dranken voor gewichtsverlies, maar helpen ook de tekenen van veroudering te vertragen dankzij hun gehalte aan antioxidanten en aminozuren, waardoor schade door vrije radicalen wordt bestreden en onze cellen en moleculen worden beschermd.

De 5 beste afslanktheeën om af te vallen

Afvallen kan een langdurig proces zijn dat vastberadenheid en discipline vereist. Hier is een lijst met merken voor afslankthee in India die u zullen helpen om één slokje per keer af te vallen.

1. Teacurry afslankthee voor gewichtsverlies

Het is de ideale combinatie van kruiden en groene thee om je te helpen afvallen en je lichaam te ontgiften. Het is een heerlijke mix van traditionele kruiden en groene thee die je zal helpen snel overtollige kilo’s kwijt te raken. De vier duidelijke voordelen – het verminderen van het maagvolume, het verhogen van de stofwisseling, het ontgiften van de lever en het uitstellen van de tekenen van veroudering – zijn te danken aan het feit dat het een volledig natuurlijke thee is.

2. Jiva Slim Detox-thee

Ayurvedische kruiden worden gecombineerd om Jiva Slim-thee te maken, waarvan wordt gezegd dat het gifstoffen uit het lichaam verwijdert. Het helpt ook cellulitisafzettingen te smelten. Bovendien is het een natuurlijk reinigende en verjongende thee die de stofwisseling stimuleert, waardoor u kunt afvallen en uw algehele gezondheid kunt verbeteren.

3. Mainak afslankthee

Deze speciale mix van traditionele groene thee en kruiden is ideaal om de bloedsuikerspiegel onder controle te houden en gewichtsverlies te ondersteunen. Naast de gezondheidsvoordelen van groene thee vermindert Mainak Slim-thee het lichaamsvet, onderdrukt het de eetlust en vergemakkelijkt het de spijsvertering. Om de versheid en geur te garanderen, wordt elk theezakje individueel verpakt in een verwarmde, verzegelde envelop.

Lees ook: 5 kruidentheeën voor gewichtsverlies: geniet van je slankere lichaam

4. Sancha Detox Groene Thee

De ontgiftende en afslankende groene thee van Sencha versterkt het immuunsysteem, verbrandt vet en reinigt het lichaam van binnenuit. De geur van deze groene thee is als een mist in de ochtend. Het roept herinneringen op aan de frisse geur van vers gemaaid gras na een regenbui. Geniet van dit hoogwaardige groene theepakket dat je ook helpt af te vallen.

5. MarkQues afslankkruidenthee

Deze afslankende kruidenthee bevat citroengras, pepermunt, moringa, senna, tulsi, selderij, groene thee en garcinia. Bovendien zijn deze melanges hygiënisch verpakt in theezakjes die geen plastic of nietjes bevatten, wat schoon en milieuvriendelijk is en een lage impact heeft op het milieu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *