De 5 beste gezichtspeelings voor mee-eters voor een schone en heldere huid

Mee-eters zijn veerkrachtig. Zelfs als je ze knijpt, weigeren ze te vertrekken en blijven ze weer verschijnen. De enige manier om er vanaf te komen is door regelmatig te exfoliëren. Mee-eters verschijnen vaak op de neus, kin, wangen of andere delen van de huid waar olie zich samen met dode huidcellen ophoopt. Als ze niet te eigenwijs zijn, kun je de beste gezichtsscrubs tegen mee-eters gebruiken.

Wat zijn mee-eters?

Mee-eters zijn open poriën gevuld met een mengsel van olie en dode huidcellen. Het donkere uiterlijk wordt veroorzaakt door de oxidatie van dit materiaal in de lucht. Ze verschijnen vaak op het gezicht, vooral in de T-zone, en kunnen effectief worden behandeld met de juiste huidverzorging en exfoliatie.

Om de huid te exfoliëren, kunt u een gezichtsscrub gebruiken. Het vermindert het risico op verstopte poriën en acne-aanvallen door dode huidcellen van het huidoppervlak te helpen verwijderen.

Klik hier voor meer informatie over de oorzaken van mee-eters.

Wat zijn de voordelen van gezichtspeelings?

Het eerste en meest voor de hand liggende voordeel van een gezichtspeeling is dat het dode huidcellen van je gezicht verwijdert. Je gezicht ziet er dof en droog uit door dode huidcellen. Deze verstoppen ook de poriën van je huid. Met een gezichtsscrub verwijder je dode huidcellen en geef je je huid een volledige exfoliatie.

Het lichaam produceert een natuurlijke olie, talg genaamd, om de huid gehydrateerd te houden. Er zijn echter gevallen waarin de productie een excessief niveau bereikt en overtollig talgolie vast komt te zitten in de poriën van uw huid. Acne ontstaat door verstopte huidporiën. Exfoliatie reinigt de poriën van de huid en verwijdert talg.

Gezichtspeelingen helpen ook donkere vlekken op de huid en acnelittekens te verminderen. Deze verdwijnen niet helemaal, maar worden helderder. De peeling ondersteunt het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid. Door uw gezicht te exfoliëren helpt u de huid te regenereren door beschadigde en dode huidcellen te verwijderen.

Selecteer onderwerpen die u interesseren en laat ons uw feed aanpassen.

PERSONALISEER NU

Naast de bovengenoemde voordelen zorgen gezichtspeelings ervoor dat de huid zijdezacht en stralend aanvoelt. Het gevoel van eigenwaarde neemt op natuurlijke wijze toe als uw gezicht er zachter, gladder en stralender uitziet.

5 beste gezichtsscrubs voor mee-eters in India

Hier zijn enkele van onze topkeuzes voor de beste gezichtsscrubs voor mee-eters om je huid te zuiveren.

1. Lotus Herbals Abrikozenscrub Verse abrikozenscrub

Deze scrub is verrijkt met de gunstige eigenschappen van abrikozenextracten die je huid zachtjes exfoliëren om dode huidcellen te verwijderen en een gladde en stralende huid te onthullen. Bovendien bevat het product vitamine C, wat de elasticiteit van de huid verhoogt, het ontstaan ​​van rimpels minimaliseert, mee-eters vermindert en uw huid hydrateert.

2. Neutrogena Deep Clean Scrub mee-eter

Deze scrub bevat bètahydroxyzuur dat de huid ontdoet van overtollige oliën en vuil. Het “Blackhead Fighting Complex” dringt dieper door in uw huid om mee-eters te elimineren en de huidvoedende parels kalmeren uw huid. Cederhoutextract vermindert de kans op terugkerende mee-eters.

3. The Face Shop Smart Exfoliating Honey Black Sugar Scrub

De Face Shop Smart Peeling Honey Black Sugar Scrub is een milde peeling die mee-eters, puistjes en whiteheads effectief verwijdert. Deze gezichtsscrub verwijdert verstopte poriën, mee-eters en dode huidcellen. Het zorgt voor een schoon gezicht door te exfoliëren.

4. St. Ives mee-eter zuiverende gezichtsscrub

Dit product bevat natuurlijke ingrediënten en exfolianten die je huid zachtjes reinigen en mee-eters verwijderen. Het bevat silica, groene thee en olijfolie. Het helpt ook acnegerelateerde irritatie en ontstekingen te verminderen.

5. Gezichtsscrub met pruimengroene thee met zachte revitalisatie

Gebruik de Plum Revival Face Scrub om diepgewortelde huidtags voorzichtig te verwijderen. Deze zeepvrije peeling revitaliseert de huid, verwijdert vuil en verontreinigende stoffen voor een evenwichtige teint en elimineert acne en de littekens ervan. De scrub is gemaakt met cellulosekorrels, glycolzuur en antioxidantrijke groene thee-extracten om je huid te ontgiften en te verjongen.

Hoe gezichtsscrubs te gebruiken om mee-eters te verwijderen

Het gebruik van een gezichtsscrub voor mee-eters is een eenvoudig maar effectief onderdeel van uw huidverzorgingsroutine.

* Begin met het reinigen van uw gezicht met een zachte reiniger om oppervlakkige onzuiverheden te verwijderen.
* Hydrateer je gezicht en breng een kleine hoeveelheid van de door jou gekozen gezichtsscrub aan, bij voorkeur een die bedoeld is om mee-eters te verwijderen.
* Masseer de scrub zachtjes met cirkelvormige bewegingen op je huid, waarbij je je concentreert op gebieden die gevoelig zijn voor mee-eters, zoals de neus en kin. Zorg ervoor dat u niet te hard schrobt, omdat dit de huid kan beschadigen.
* Spoel grondig af met lauw water en zorg ervoor dat alle exfolianten zijn verwijderd.
* Breng ten slotte een toner en een niet-comedogene vochtinbrengende crème aan om uw huid te hydrateren.

Beperk het schrobben tot twee tot drie keer per week om overmatige exfoliatie en irritatie te voorkomen, omdat harde behandeling mee-eters kan verergeren. Regelmatig gebruik kan helpen de poriën te ontstoppen, dode huidcellen te verwijderen en mee-eters te verminderen voor een gladdere teint!

(Disclaimer: bij Health Shots streven we er voortdurend naar om de rommel voor onze lezers te doorbreken. Alle genoemde producten worden zorgvuldig samengesteld door de redactie. Ze zijn echter onderworpen aan uw discretie en de mening van een expert voordat u ze gebruikt. prijs en beschikbaarheid kunnen variëren afhankelijk van het tijdstip van publicatie. Als u iets koopt via deze links in het verhaal, ontvangen we mogelijk een commissie.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *