De 5 beste groene koffiemerken om gewichtsverlies te bevorderen

Koffie is voor velen een favoriete drank. Maar onder fitnessliefhebbers en gezondheidsbewuste consumenten wordt groene koffie een populaire keuze vanwege de unieke voordelen ervan. De rauwe en ongebrande koffiebonen hebben een andere chemische samenstelling dan gebrande koffiebonen. Bovendien zit het boordevol chlorogene zuren (CGA’s), krachtige antioxidanten die gewichtsverlies bevorderen. Bekijk de beste groene koffiemerken in India die u zullen helpen bij het beheren van uw afslanktraject.

Wat is groene koffie?

Groene koffie wordt gemaakt van ongebrande koffiebonen van de Coffea-vruchten (Coffea arabica, Coffea canephora). Het chlorogeenzuurgehalte is hoger dan in gebrande koffie. Dit zuur kan de bloeddruk en de bloedsuikerspiegel reguleren en de stofwisseling van het lichaam verbeteren.

Hoewel er geen solide wetenschappelijk bewijs is om deze beweringen te ondersteunen, drinken mensen groene koffie om diabetes, hoge bloeddruk, hoog cholesterol en obesitas te bestrijden. Het wordt ook als nuttig voor de huid beschouwd, omdat het gehalte aan antioxidanten helpt bij het bestrijden van vrije radicalen en het beschermen van huidcellen tegen schade.

Lees ook: Is groene koffie echt een wonder voor gewichtsverlies?

5 beste groene koffiemerken voor gewichtsverlies

Als je op zoek bent naar een natuurlijke manier om je metabolisme te stimuleren en af ​​te vallen, bekijk dan deze beste groene koffiemerken online!

1. Greenbrrew Instant Groene Koffie-premix

De groene instantkoffie in poedervorm van Greenbrrew bevat een hoog chlorogeengehalte en enkele katalysatoren voor gewichtsverlies. Het verminderde tanninegehalte van de instant groene koffiepremix verbetert de smaak en vergemakkelijkt een betere opname van voedingsstoffen. De drie unieke smaken van de zakjes zijn draagbaar, zodat u er onderweg van kunt genieten.

2. OZiva plantaardige groene koffie

Het bevat 500 mg natuurlijk voorkomend chlorogeenzuur, dat het natuurlijke, plantaardige groene koffie-extract versterkt en de synthese van het koolhydraatverterende enzym alfa-glucosidase voorkomt. Door de hoeveelheid koolhydraten en glucose die tijdens de spijsvertering wordt geabsorbeerd te verminderen, bevordert groene koffie een betere gewichtsbeheersing en gewichtsverlies.

3. Ongebrande groene Arabica koffiebonen van Neuherbs

Groene koffie, die een hoog gehalte aan chlorogeenzuur heeft, stimuleert de stofwisseling en helpt je af te vallen. Het geeft je ook een natuurlijke antioxidantboost die de immuniteit en de ontgifting van het lichaam kan ondersteunen.

4. Colombiaanse groene koffie

Dit groene koffiepoeder kan uw stofwisseling stimuleren en u helpen af ​​te vallen. Chlorogeenzuur is overvloedig aanwezig in groene koffiepoeder. Het inherente vermogen van bonen om de honger te verminderen kan ten goede komen aan mensen die hun maaltijden effectiever proberen te plannen.

5. Ariginallo biologische groene koffiebonen

De groene koffiebonen van Ariginallo zijn afkomstig uit de biologische landbouw en zijn goedkoop. Deze bonen hebben geen invloed op uw slaap omdat ze cafeïnevrij zijn. Je kunt genieten van de unieke smaak van de bonen, omdat ze thuis kunnen worden gebrouwen. Om de bonen te bereiden, laat u ze een nacht weken om de groene koffiebonen te extraheren. Kook vervolgens de bonen in de ochtend en geniet van het heerlijke drankje. Je kunt ze ook in een keukenmachine vermalen tot oploskoffiepoeder, dat je vervolgens met een kop heet water kunt drinken.

(Disclaimer: bij Health Shots streven we er voortdurend naar om de rommel voor onze lezers te doorbreken. Alle genoemde producten worden zorgvuldig samengesteld door de redactie. Ze zijn echter onderworpen aan uw discretie en de mening van een expert voordat u ze gebruikt. prijs en beschikbaarheid kunnen variëren afhankelijk van het tijdstip van publicatie. Als u iets koopt via deze links in het verhaal, ontvangen we mogelijk een commissie.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *