De 5 beste haarkleurmiddelen voor een natuurlijkere haarkleur

Als je de kleur en textuur van je haar wilt verbeteren, neem dan de beste haarkleurmiddelen op in je haarverzorgingsroutine.

Heeft u onlangs uw haar gekleurd of bent u dit van plan? Zo ja, dan moet u meer vertrouwd raken met haartoners. Na het kleuren van je haar is het belangrijk om je lokken te neutraliseren en te behouden. Maar het is je misschien ook opgevallen dat het haar na het kleuren soms koperachtig wordt en er niet langer natuurlijk uitziet. Dit is waar haartonicum in het spel komt! Het opnemen van haartoners in uw haarverzorgingsroutine is een geweldige manier om deze problemen te voorkomen en glans en body aan uw haar te geven. Bekijk dus eens dit lijstje met de beste haarkleurmiddelen en verbeter de textuur van je haar.

Wat is een haartonicum?

Hair tonic is een schoonheidsproduct dat nieuwe kleuren benadrukt, ongewenste tinten neutraliseert en bijdraagt ​​aan de algehele gezondheid van je haar. Dit semi-permanente haarkleuringsproduct zet de pigmenten af ​​op de haarschacht om de kleur subtiel te veranderen. Er wordt aangenomen dat regelmatig gebruik van haartonicum je haar kan versterken, de textuur ervan kan verbeteren, het zachter kan maken en minder vatbaar is voor breuk.

De 5 beste haartoners voor betere tinten en textuur

De beste haartinten in India zijn speciaal ontworpen voor gekleurd haar. Hier zijn enkele van de beste haartonermerken die je zeker moet proberen om de textuur van je haar te verbeteren.

1. Krachtige Uniq Blonde Tonerspray

De Bold Uniq Blonde Toner Spray is een van de beste haartoners voor blond haar. Deze paarse tintspray neutraliseert moeiteloos tinten en maakt blond, platina, grijs en zilverkleurig haar glad. Regelmatig gebruik van deze spray kan de koperachtigheid door de dieppaarse tinten helpen temmen en de kleur van je haar weer in balans brengen. Het helpt je heldere en opvallende blondine te behouden zonder breuken te veroorzaken. Het bevat lavendelolie, kokosolie, watermeloenzaadolie, jojobazaadolie en marulazaadolie, waardoor deze toner voedende en verzachtende eigenschappen aan je haar geeft. Daarnaast stelt het merk dat het product vrij is van sulfaten, parabenen, dierproeven, ftalaten, minerale oliën en formaldehyde, waardoor het veilig is voor je haar en het milieu.

Lees ook: Hoe zorg je voor gekleurd haar: toptips van Dr. Bloesem Kochhar

2. Generieke Havish-haartonic

Deze haartonicum voor zwart haar van Generic is de juiste keuze. Het zit boordevol de goedheid van Hibiscus rosa sinensis, Jabo, Thaju occidentalis, Sabal serrulata en Eclipta prostata. Breng deze toner aan op uw hele hoofdhuid en masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen gedurende 10 minuten om de algehele gezondheid van uw haar te verbeteren. Bij regelmatig gebruik kan deze toner haaruitval verminderen en de haarzakjes terug laten groeien. Het helpt ook de haardichtheid te verhogen, roos te verminderen en jeukende hoofdhuid te behandelen.

3. Color X-Change semi-permanente haarkleurtonaliteittoner

Color’s semi-permanente tonaliteitstoner voor haarkleuring. Deze gebruiksvriendelijke en probleemloze toner geeft glans en vocht aan je haar en temt de koperachtigheid. Het helpt je een salonachtige stijl te bereiken zonder dat je je ongemakkelijk voelt door chemische geuren. Deze toner zou vrij zijn van parabenen, ammoniak, PPD, wreedheid en gluten.

4. Jerome Russell Punky semi-permanente haarkleurconditionering

De Jerome Russell Punky Semi Permanent Hair Colour Conditioning is een perfecte toner voor iedereen die graag experimenteert met haarkleur. Het helpt u levendige platinatinten te verkrijgen zonder schadelijke effecten te veroorzaken. Het belooft het bleke, blonde en zijdezachte haar te behouden. Deze toner is peroxidevrij en veilig voor alle haartypes. Het helpt ook je haar te voeden, haarbreuk te voorkomen en kroeshaar en droog haar te temmen. Deze toner heeft een langdurige werking, waardoor het een betrouwbare keuze is. Bovendien stelt het merk dat het product niet-GMO is en vrij is van sulfaat, parabenen, gluten, ammoniak en PPD.

5. Ion Icy White Crèmetoner Icy White

Als je een andere look wilt, probeer dan deze Ion Icy White Crème Toner. Het transformeert je haar in een levendige, puur witte kleur. Bovendien voelt uw haar na gebruik van deze toner zacht, gezond en droog aan. Het voedt je haar intensief en laat je haar zijdezacht aanvoelen.

Wat zijn de voordelen van haartoner?

  • Het belangrijkste voordeel van haartoners is hun vermogen om ongewenste tonen in je haar te neutraliseren. Het slaat pigmenten op die ongewenste tinten tegengaan en bijdragen aan een meer gebalanceerde en natuurlijk ogende haarkleur.
  • Naast het neutraliseren van ongewenste tonen, helpen toners ook om uw natuurlijke of gekleurd haarkleur te verbeteren. Het bevat pigmenten die uw basistint aanvullen en de diepte en dimensie van uw haarkleur verrijken.
  • Haartonics geven glans en glans aan je haar. Deze producten hebben conditionerende eigenschappen en lichtreflecterende deeltjes die de haarschubben glad maken en ervoor zorgen dat uw haar er levendig en gezond uitziet.
  • Na verloop van tijd vervaagt de haarkleur als gevolg van verschillende externe factoren. Deze toners bieden echter een snelle oplossing om de vervaagde kleur op te frissen.
  • De meeste haartoners zijn vrij van ammoniak, peroxide, parabenen en sulfaten, waardoor ze veilig zijn voor je haar.

Hoe gebruik je haartonicum?

Om de effectiviteit ervan te vergroten, is het belangrijk om de haartonicum correct te gebruiken.

  • Bereid je haar voor. Was je haar en droog het met een handdoek om er zeker van te zijn dat het vrij is van stylingproducten of resten.
  • Breng de toner nu gelijkmatig aan op je haar met handschoenen om vlekken te voorkomen.
  • Lees de handleiding zorgvuldig door en volg de aanbevolen verwerkingstijd voor betere resultaten.
  • Nadat de inwerktijd is verstreken, spoelt u de toner af met lauw water.
  • Breng een kleurveilige conditioner aan om je haar te voeden en te hydrateren.

(Disclaimer: bij Health Shots streven we er voortdurend naar om de rommel voor onze lezers op te ruimen. Alle vermelde producten worden zorgvuldig samengesteld door de redactie. U dient echter uw discretie en de mening van een deskundige te gebruiken voordat u ze gebruikt. Hun prijs en hun beschikbaarheid kan variëren afhankelijk van het tijdstip van publicatie. Als u iets koopt via deze links in het verhaal, ontvangen we mogelijk een commissie.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *