De 5 beste tongschrapers voor mondhygiëne

Goede mondhygiëne houdt meer in dan alleen twee keer per dag je tanden poetsen. Een slechte adem kan zelfs na het tandenpoetsen aanhouden als u nalaat uw tong schoon te maken. Om dit probleem effectief te bestrijden, moet u overwegen om te investeren in de beste tongschrapers.

Wat is een tongschraper?

Een tongschraper wordt gebruikt om bacteriën en ziektekiemen te verwijderen die zich op het oppervlak van de tong kunnen ophopen en vaak uit gaatjes ontstaan. Net als voedseldeeltjes die tussen je tanden blijven steken, kan je tong deze ongewenste elementen bevatten, waardoor een ideale omgeving ontstaat waarin schadelijke bacteriën kunnen gedijen. Door een tongreiniger te gebruiken, kun je de witte aanslag op je tong verwijderen, bacteriën verwijderen en een slechte adem aanzienlijk verminderen. Dit verbetert niet alleen uw mondhygiëne, maar ook uw smaakzin.

De 5 beste tongschrapers voor het handhaven van de mondhygiëne

1. Zandu koperen tongreiniger

Het gebruik van een koperen tongreiniger wordt als een van de beste opties beschouwd. Ten slotte heeft het antimicrobiële en antibacteriële eigenschappen die bacteriën en ziektekiemen op het oppervlak van de tong helpen doden. Deze betaalbare 2-pack Zandu Copper Tongue Cleaner elimineert niet alleen schadelijke bacteriën, maar levert ook vitale enzymen die goede bacteriën en andere belangrijke microben in de mond bevorderen. Dit proces kan het risico op een slechte adem verminderen. De comfortabele en flexibele handgreep zorgt voor eenvoudig gebruik en zorgt voor een probleemloos reinigingsproces. Bovendien is koper goed voor de spijsvertering, waardoor deze sacver goed is voor uw algehele welzijn. Er wordt ook een draagtas meegeleverd.

2. HealthAndYoga roestvrijstalen tongschraper

Een tongreiniger van roestvrij staal is comfortabeler en zachter voor de tong dan een tongreiniger van kunststof. Dankzij het comfortabele handvat verstel je de hoek van de schraper ten opzichte van je tong en reinig je hiermee je tong van achteren naar voren. Gebruik de roestvrijstalen tongschraper van HealthAndYoga, die niet alleen extreem duurzaam is, maar ook de groei van bacteriën remt en ervoor zorgt dat uw tong schoon en vrij van schadelijke micro-organismen blijft. Omdat het gemakkelijk schoon te maken is, ruikt het na verloop van tijd niet meer naar een slechte adem.

3. Perfora koperen tongreiniger

De Perfora Koperen Tongreiniger is een andere koperen optie waarvan bekend is dat het een slechte adem voorkomt door bacteriën effectief van het oppervlak van de tong te verwijderen. Het verbetert niet alleen de mondhygiëne, maar versterkt ook uw smaakgevoel, waardoor u een fris gevoel krijgt. Door het gebruiksgemak is het een praktische aanvulling op uw dagelijkse mondverzorgingsroutine. Het is ook een bestseller op Amazon met een waardering van 4,2 sterren.

4. Age Ayurveda Nava dubbelzijdige tongreiniger

Een opeenhoping van dode huidcellen op het oppervlak van de tong die smaakpapillen bevat, kan resulteren in een donker uiterlijk, wat zeer schadelijk is voor uw mondgezondheid. Gebruik deze Age Ayurveda Nava tongreiniger, die een dubbelzijdig ontwerp heeft met een schraper en een stimulator. De schraper verwijdert op efficiënte wijze vuil en bacteriën, terwijl de stimulator een betere bloedsomloop en mondgezondheid bevordert. Om ziektekiemen en bacteriën te verwijderen, kun je er tandpasta of gel op aanbrengen om je tong schoon te maken.

5. Tongreiniger van Beauté Secrets

Dit is een van de beste tongreinigers die zowel door kinderen (10 jaar en ouder) als volwassenen kan worden gebruikt. Er wordt een reisetui meegeleverd, zodat je hem zowel thuis als onderweg gemakkelijk kunt gebruiken. Het biedt een snelle en gemakkelijke manier om je tong schoon te maken en slechte bacteriën weg te houden. De gladde, gebogen kop past comfortabel op uw tong en is voorzien van een antisliphandgreep, zodat u gemakkelijk vuil van het oppervlak van de tong kunt verwijderen. Het is gemaakt van zilver en heeft natuurlijke antimicrobiële eigenschappen, waardoor het een uitstekende keuze is voor mondhygiëne.

(Disclaimer: bij Health Shots streven we er voortdurend naar om de rommel voor onze lezers te doorbreken. Alle genoemde producten worden zorgvuldig samengesteld door de redactie. Ze zijn echter onderworpen aan uw discretie en de mening van een expert voordat u ze gebruikt. prijs en beschikbaarheid kunnen variëren afhankelijk van het tijdstip van publicatie. Als u iets koopt via deze links in het verhaal, ontvangen we mogelijk een commissie.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *