De beste tricepstouwen om gebeitelde armen te krijgen

Als je thuis gebeitelde armen wilt hebben, bekijk dan deze lijst met de beste tricepstouwen die je in je homegym moet integreren.

Als je thuis je armen wilt trainen, kan het uitvoeren van triceps-trektouwoefeningen nuttig zijn. Het helpt u niet alleen sterker te worden, maar verbetert ook uw functionele conditie, zodat u met gemak dagelijkse activiteiten kunt uitvoeren. Pulldown-oefeningen betrekken ook uw kern, rug en schouders voor meer kracht. Een gemakkelijke manier om sterkere triceps te bouwen vanuit het comfort van uw eigen huis, is door de beste tricepstouwen in uw trainingsroutine op te nemen. Bekijk onze samengestelde lijst met de beste tricepstouwen.

De 6 beste tricepstouwen voor thuistraining

Hier is een lijst met de perfecte tricepstouwen die u in uw thuisgymnastiek moet integreren om gerichte oefeningen uit te voeren:

1. B Bevestig nylon gevlochten tricepstouw

Het B-Fit nylon gevlochten tricepstouw heeft een beveiligd plastic uiteinde en een draaibare beugel om duurzaamheid en veiligheid te garanderen. Het is speciaal ontworpen voor de meeste kabeltrainingsmachines. Bovendien kan dit touw een gewicht tot 0,75 kg dragen. De getextureerde handvatten van het touw zorgen voor een comfortabelere en sterkere grip. Met dit touw kun je rug-, biceps-, schouder- en tricepsoefeningen uitvoeren.

2. FITCOZI Triceps touw kabelbevestiging trektouw

Het FITCOZI Tricep Rope Cable Attachment Pull Down Rope is voorzien van twee sets antisliphandvatten van neopreen om de veiligheid tijdens de training te garanderen. Het biedt meer bewegingsvrijheid waardoor je je spieren maximaal kunt trainen. Het ergonomische ontwerp van het fitnessapparaat minimaliseert de belasting van uw pols en verbetert het niveau van uw isolatieoefeningen. Het helpt je je triceps, armen, rug, buikspieren, billen en meer te trainen.

3. SYL Fitness tricepstouwbevestiging

Als je thuis triceps touw pushdown oefeningen wilt doen, probeer dan dit fitnessapparaat van SYL Fitness. Dit duurzame, gevlochten nylon touw is voorzien van massief rubberen uiteinden en een karabijnhaak. Het helpt u uw spieren te richten en armkracht op te bouwen.

4. FITSY zwaar tricepstouw

Deze triceps touwverlenging van FITSY is gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal. Het wordt geleverd met duurzame rubberen stoppen en een stevig verchroomd opzetstuk dat uitglijden tijdens het sporten voorkomt. Dit fitnessapparaat is ideaal voor thuisgymnastiekoefeningen, buikspieroefeningen, kabelcrossoveroefeningen of elk katrolsysteem. Het is speciaal ontworpen om je triceps, biceps, schouders en grijpkracht te verbeteren.

5. CAP Barbell Deluxe tricepstouw

Het CAP Barbell Deluxe Tricep Rope is gemaakt van duurzaam 1,5 inch polypropyleen materiaal. Het heeft rubberen uiteinden die uitglijden tijdens veeleisende tricepsoefeningen voorkomen. Dit touw kan een gewicht tot 150 kg dragen. Het is zonder twijfel een van de beste hulpstukken voor de ontwikkeling van de triceps.

6. Wearslim professioneel tricepstouw

Het Wearslim Professional tricepstouw is gemaakt van hoogwaardig nylonmateriaal. Het beschikt over duurzame rubberen stoppers en een stevig verchroomd opzetstuk dat uw trainingservaring verbetert door blessures te voorkomen. Dit tricepstouw is speciaal ontworpen om je triceps, rug, schouders, buikspieren en grijpkracht te ontwikkelen en is ideaal voor katrolsystemen om je te helpen je fitnessvaardigheden te maximaliseren.

Voordelen van tricepstouwen

1. Verbetert de kracht: Het helpt je gewrichten te stabiliseren, wat leidt tot versterking van de triceps. Hierdoor kun je kracht opbouwen en meer gewicht tillen.
2. Ondersteunt isolatieoefeningen: Met deze touwen kunt u isolatieoefeningen uitvoeren waarmee u uw triceps kunt trainen en onevenwichtigheden in de spieromvang kunt aanpakken.
3. Gemak: Dit fitnessapparaat verrijkt uw trainingservaring omdat het gemakkelijk thuis kan worden gebruikt.
4. Budgetvriendelijk: De meeste tricepstouwen hebben een betaalbare prijs. Hiermee kunt u de kracht van uw triceps verbeteren zonder uw zakken te beschadigen.
5. Voorkomt verwondingen: Het uitvoeren van touwtriceps-persen kan u helpen RSI-blessures aan uw triceps te voorkomen.

Hoe tricepstouwen te gebruiken

  • Bevestig de touwhandgreep aan een kabelstapel en pas de hoogte aan volgens uw behoeften.
  • Voer warming-upoefeningen uit voordat u naar het volgende niveau gaat. Dit vermindert het risico op letsel.
  • Ga nu rechtop voor de kabelmachine staan ​​en pak de tricepskabel vast met uw bovenhandse greep.
  • Strek je arm, duw het touw naar beneden en span je triceps aan aan de onderkant van de beweging.
  • Keer nu met gecontroleerde bewegingen terug naar de startpositie.
  • Voeg variatie toe aan je oefeningen met behulp van de touwen.
  • Doe ook afkoeloefeningen om uw hartslag en bloeddruk langzaam te laten herstellen.

Lees ook: Probeer deze 5 triceps-dipvariaties als je strakkere armen wilt

(Disclaimer: bij Health Shots streven we er voortdurend naar om de rommel voor onze lezers op te ruimen. Alle vermelde producten worden zorgvuldig samengesteld door de redactie. U dient echter uw discretie en de mening van een deskundige te gebruiken voordat u ze gebruikt. Hun prijs en hun beschikbaarheid kan variëren afhankelijk van het tijdstip van publicatie. Als u iets koopt via deze links in het verhaal, ontvangen we mogelijk een commissie.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *