Hoe

Hoe u het seksuele uithoudingsvermogen kunt vergroten: tips om langer in bed te blijven

Een goed uithoudingsvermogen beperkt zich niet alleen tot het lopen van een marathon of het zwemmen van een paar baantjes in het zwembad. Uithoudingsvermogen betekent ook langer in bed blijven liggen, wat zowel u als uw partner plezier kan bezorgen. Veel mannen zijn op zoek naar manieren om hun seksuele prestaties te verbeteren. Volgens een database van de National Institutes of Health geeft meer dan 30 procent van de mannen aan te kampen met seksuele disfunctie als gevolg van inactiviteit en obesitas. Het idee van een gezond seksleven is echter om faalangst niet op je zenuwen te laten werken en je angstig te maken. Dit kunnen ook enkele van de redenen zijn voor een laag seksueel uithoudingsvermogen. Als je partner hiermee worstelt, zijn hier enkele natuurlijke manieren om het seksuele uithoudingsvermogen te verbeteren.

Health Shots nam contact op met Dr. Santosh Pandey, natuurgeneeskundige en acupuncturist bij het Rejua Energy Center in Mumbai, om erachter te komen hoe je het seksuele uithoudingsvermogen kunt vergroten.

Hoe het seksuele uithoudingsvermogen vergroten?

De deskundige zegt: „Seksuele verlangens fluctueren van nature door de jaren heen. Grote veranderingen in het leven, zoals zwangerschap, menopauze of ziekte, kunnen de zin in seks in een relatie beïnvloeden. Een verscheidenheid aan ziekten, fysieke veranderingen en medicijnen kunnen leiden tot een verminderde zin in seks, zoals hormonale veranderingen, levensstijlstoornissen, vermoeidheid, sommige medicijnen en psychische stoornissen.

Er zijn enkele effectieve manieren om het seksuele uithoudingsvermogen te vergroten:

1. Voorspel is belangrijk

De meeste mensen zijn van mening dat penetratie de belangrijkste factor is die de effectiviteit van seks bepaalt. Mannen die aan erectiestoornissen lijden, kunnen echter opgelucht zijn als ze horen dat een erectie niet nodig is. In feite kunt u het probleem van erectiestoornissen in uw voordeel gebruiken door nieuwe strategieën uit te proberen die mogelijk beter werken voor uw partner.

Voorspel omvat aanraken, kussen en orale seks. Het verlengen van het voorspel kan de seksuele ervaring voor vrouwen verbeteren, aangezien maar heel weinig vrouwen het stadium van een orgasme bereiken door alleen geslachtsgemeenschap te hebben.

2. Probeer de start-stoptechniek

Mannen die langer in bed willen blijven, kunnen de start-stop-techniek proberen.
Om deze techniek te gebruiken, stop je met seksuele activiteit elke keer dat je het gevoel hebt dat een ejaculatie op het punt staat te gebeuren. Haal een paar keer diep adem en begin weer langzaam. Pauzeer vervolgens opnieuw om de ejaculatie zo lang uit te stellen als u wilt.

Selecteer onderwerpen die u interesseren en laat ons uw feed aanpassen.

PERSONALISEER NU

Deze techniek kan uw lichaam helpen de manier aan te passen waarop het de ejaculatie stopt en ervoor zorgen dat mannen zich prettiger voelen als ze niet ejaculeren, zelfs tijdens intense en hartstochtelijke seksuele activiteit.

3. Probeer samen nieuwe dingen

Seksueel genot voelt sterker in een omgeving vol opwinding en passie.
Na zo lang met een partner te zijn geweest, kan aanraking vertrouwd aanvoelen en wordt seksuele activiteit een routine zonder passie. Je kunt een nieuwe seksuele activiteit of standje uitproberen en dit op een andere locatie doen om het spannend te maken. Ook kunt u met uw partner over uw seksuele fantasieën praten om uw seksleven wat meer pit te geven.

Daarnaast kun je proberen verschillende dingen buiten de slaapkamer te doen, zoals: Bijvoorbeeld samen eten bereiden, hobby’s uitoefenen zoals kajakken of wandelen, een rondleiding door het museum volgen of een nieuwe sport uitproberen. Dit alles kan ervoor zorgen dat u zich meer op één lijn voelt met uw partner en opwinding in bed creëert. Experimenteren met je partner met nieuwe seksuele ervaringen of fantasieën kan de passie weer aanwakkeren”, zegt de expert.

Lees ook: Het opgeven van DEZE dagelijkse gewoonte kan je seksleven verbeteren

4. Let op je dieet

“Groene bladgroenten, noten en dadels, omega-rijk voedsel, vis en zuivelproducten zijn goede voedingsmiddelen die een positieve invloed kunnen hebben op de seksuele prestaties. Sommige lustopwekkende voedingsmiddelen, zoals oesters, pure chocolade en watermeloen, worden beschouwd als afrodisiaca en kunnen het libido helpen verhogen”, suggereert de expert.

5. Beheer stress

Hoge niveaus van stress kunnen het libido beïnvloeden en erecties moeilijker maken. Bovendien kan een angstig persoon zich afgeleid voelen van seksuele intimiteit. Bovendien kan faalangst seks minder spannend en boeiend maken. Stressverminderende technieken zoals meditatie of yoga kunnen je helpen.

6. Slaap lekker

Als je meerdere nachten achter elkaar niet goed hebt geslapen, bestaat de kans dat een slechte slaap je zin in seks negatief beïnvloedt. Streef naar 7-9 uur kwaliteitsslaap per nacht.

Volg deze tips en zie hoe je seksuele uithoudingsvermogen omhoog schiet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *