Hrithik Roshan onthult 5 fitnessgeheimen achter zijn 8 packs

Als je het hebt over de sterkste acteurs in India, zal de naam Hrithik Roshan zeker in je opkomen. Bekend om zijn fitte lichaamsbouw en uiterlijk, laat de ster altijd mensen praten met zijn wasbordbuikspieren wanneer hij een foto op zijn sociale media-account plaatst. Onlangs ging de 49-jarige acteur naar zijn Instagram-account om zijn transformatie in vijf maanden te delen en liet fans onder de indruk!

Hrithik Roshan schrijft over zijn vijf maanden durende transformatie

De oorlogsacteur deelde een shirtloze voor en na-selfie op Instagram, waarop hij de veranderingen in zijn lichaam gedurende de vijf maanden liet zien. Hoewel de transformatie er geweldig uitziet, was het niet de gemakkelijkste, vertelde de acteur. In het bijschrift vermeldde de acteur hoe moeilijk het was en hoe hij volhardend werkte om zijn fitnessdoel te bereiken.

“5 weken. Begin tot eind. Na de vakantie na de shoot. Missie volbracht. Bedankt knieën, rug, enkels, schouders, ruggengraat en geest. Je houdt van een goed gevecht. Ik hou van jullie allemaal. Nu is het tijd om uit te rusten en herstel en vind een nog beter evenwicht. Het moeilijkste deel was NEE zeggen tegen andere belangrijke dingen, dierbaren, vrienden, sociale evenementen, PTM’s op school en zelfs langere werkuren. Het tweede moeilijkste deel: om 21.00 uur naar bed gaan. “

De transformatie van Hrithik duurde 5 maanden. Afbeelding met dank aan: Instagram/hrithikroshan

Hrithik Roshan onthult de lichaamstransformatietips van zijn trainer

Hrithik deelde ook de stemopnames van zijn trainer Kris Gethin, die hem hielp zijn lichaam in slechts vijf maanden te transformeren. Hier zijn enkele tips die nuttig kunnen zijn:

1. Volg het circadiane ritme

Het circadiane ritme is de interne 24-uursklok van uw hersenen die cycli van alertheid en slaperigheid reguleert door te reageren op veranderingen in het licht in uw omgeving. Uit een onderzoek gepubliceerd in het Iraanse Journal of Public Health blijkt dat het circadiane ritme een cruciale rol speelt in het gezonde leven van mensen. Het volgen van circadiane ritmes kan ook gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals depressie, kanker, hartaandoeningen en diabetes. Hrithik’s trainer Kris Gethin vertelde hem, nadat hij hoorde over zijn verstoorde slaapcyclus, dat hij zijn circadiane ritme moest volgen om de gewenste veranderingen te zien.

“Veel mensen onderschatten de kracht van circadiane aanpassing. “Het maakt niet uit in welke tijdzone je je bevindt, het hangt af van het zonlicht en die tijdzone, de circadiane setting en natuurlijk de aionen die je van de aarde ontvangt en die je circadiane ritme bepalen”, zei Gethin in een van hen. gesproken notities.

2. Slaap vroeg

Om de overtollige kilo’s kwijt te raken is het belangrijk om rond 19.00 of 19.30 uur te slapen, zegt de fitnessexpert. Ook hier is het belangrijk om je dagelijkse ritme te volgen en voor zonsondergang te slapen. “Hoe langer je na zonsondergang wakker blijft, hoe insulineresistenter je wordt en hoe meer de spiereiwitsynthese afneemt. Hoe eerder je naar bed kunt, hoe gevoeliger je wordt voor insuline en hoe efficiënter je lichaam insuline kan gebruiken”, zegt de fitnesstrainer in een andere stembrief.

Lees ook: Een goede nachtrust kan daadwerkelijk tot gewichtsverlies leiden. Hier is hoe

3. Eet je koolhydraten koud

Koolhydraten zijn essentiële voedingsstoffen die dienen als energie voor je lichaam, maar alleen als je ze op de juiste manier eet. Om Hrithik te helpen zijn lichaam te transformeren, vroeg zijn trainer hem om zijn koolhydraten koud te eten. Als je je afvraagt ​​waarom, laten we het dan voor je uiteenzetten.

Wanneer je de koolhydraten afkoelt, worden ze resistent zetmeel, dat in plaats van verteerd te worden in de dunne darm, de dikke darm fermenteert en de ‘goede’ bacteriën voedt. Uit een studie gepubliceerd in het American Journal of Clinical Nutrition bleek dat het koelen van gekookte aardappelen hun resistente zetmeelgehalte verdrievoudigde. Resistent zetmeel blijkt gewichtsverlies te bevorderen of een gezond gewicht te behouden.

4. Heb controle

Afvallen of een volledige transformatie is geen gemakkelijke weg, en er zijn onderweg zeker veel hindernissen. De sleutel tot het bereiken van uw fitnessdoelen is het vinden van uw focus. Gethin zegt: “Om succesvol te zijn, moet je veel offers brengen, je aan je circadiane ritme houden, extreem vroeg naar bed gaan, controle hebben over je omgeving en je door niemand anders of welke factor dan ook laten beheersen.” cardio alsof je leven ervan afhangt.”

Hrithik Roshan
Hrithik Roshan kwam in vorm door deze fitnessregels te volgen. Afbeelding met dank aan: Instagram/krisgethin

5. Doe veel cardio

Cardio is de beste manier om af te vallen of in vorm te komen. Gethin benadrukt hetzelfde als hij Hrithik vraagt ​​om zijn cardiotrainingen per dag te verhogen. Hij vermeldt dat meer cardio doen tijdens het sporten helpt om vetzuren te mobiliseren en het lichaam te versterken. Cardio is een beproefde methode om mensen te helpen afvallen. Uit verschillende onderzoeken is zelfs gebleken dat cardio voor gewichtsverlies een geweldige manier is om fit te blijven.

Omdat Hrithik Roshan veel hulp en begeleiding kreeg, kon hij in slechts 5 maanden in vorm komen. Wat voor hem zou hebben gewerkt, werkt mogelijk niet voor u. Neem dus de tijd voor uw voortgang en raadpleeg een professionele trainer om uw gewicht te verliezen of te behouden zonder uzelf in gevaar te brengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *